Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Expertiză internațională pentru orice afecțiune de ortopedică

27/09/2019 Published in Noutati

O comisie independentă, cu vastă experiență în chirurgia ortopedică, îți este adusă la București, de Intermedicas!

Fie că este vorba de artroscopie de umăr, coxartroză, hernie de disc sau artroscopie de genunchi, cere și o a doua opinie, de la o echipă de medici cu expertiză internațională, a cărui interes principal este starea ta de sănătate și nu actul chirurgical. 

Echipa de ortopedie a clinicii noastre, este compusă din:

Dr. Ion Andrei Popescu - supraspecializat în chirurgia umărului

Este singurul ortoped din România supraspecializat exclusiv în chirurgia umărului. Dr. Popescu are o experiență de peste 9 ani de studiu și practică în centre de excelență din Franța și Germania. Operează anual aproximativ 350 umeri (artroscopic și minim invaziv) și în jur de 400 de intervenții de pumn, mână, cot, plex brahial și nervi periferici. Consideră că cea mai importantă lecție învățată în viața profesională a fost de a folosi cu eficiență maximă resursele de care dispune în fiecare moment: cunoașterea și priceperea în domeniu, dar și logistica medicală modernă. Asemănător activității piloților de linie sau militari, chirurgia presupune un antrenament intens și dezvoltarea continuă a capacității de reacție și de adaptare în cazuri speciale, pentru că fiecare pacient în parte este un caz special.

Dr. Ioan Duncaabordare unică a operației de proteză de șold 

Dr. Dunca este chirurg ortoped la Delta, cea mai mare clinică privată din Bruxelles. Printre pacienții săi se numără acționari ai unor multinaționale, miliardari de la Nasdaq, oficiali NATO, ambasadori, politicieni și sportivi. Cu peste 700 de operații în fiecare an, dr. Dunca este cel mai bun medic, care te poate sfătui în privința afecțiunilor șoldului. 

Dr. Ioan Dunca a studiat în România, la Universitatea de Medicină din Târgu Mureș, iar ulterior, la Université Catholique de Louvain, din Belgia, una dintre cele mai vechi și mai titrate universităti de medicină din întreagă lume. Ulterior, a susținut stagii și perfectionări în Franța și în SUA. De altfel, în Franța a trăit și a profesat mai bine de 13 ani, dintre care, timp de 8 ani, a fost șef de serviciu la Spitalul Maubeuge.

Dr. Mircea Schmidt - experiență de peste 30 de ani în ortopedie, traumatologie și medicină sportivă

Dr. Schmidt este recunoscut ca fiind primul medic ortoped din Munchen care a primit aprobarea pentru folosirea tehnicilor de transplant de celule discale crescute in vitro. În prezent, este Directorul secției de Ortopedie, Traumatologie și Chirurgie a Coloanei Vertebrale al clinicii Chirurgische – Munchen.

“Am operat cu succes peste 10,000 de pacienți, iar în ultimii ani am acordat o atenție deosebită cazurilor grave. Spre exemplu, pacienți cărora li s-a spus că mai au de trăit 3 luni, pacienți cu necroze osoase grave care erau pe punctul de a-și amputa membrele și, cel mai grav, cazuri pediatrice care necesitau transplant de cartilaj sau intervenții chirurgicale de peste 10 ore”.

 

Sună acum la 021 222 1370, iar echipa noastră îți va face recomandările necesare pentru programarea de care ai nevoie.

 Surse: adevarul.ro, repatriot.ro., medijobs.ro


TOP