Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Cursuri de puericultură cu Dr. Adyna Zelenac

21/10/2020 Published in Noutati

Venirea pe lumea a micuțului tău este un eveniment plin de emoție și bucurie, dar în același timp încep și grijile. Te vei descura nemaipomenit de bine, este în firea noastră s-o facem. Cu toate acestea, sfaturile unui medic cu o experiență bogată în pediatrie generală, puericultură și urgențe medicale sunt întodeauna de ajutor.

Dr. Adyna Zelenac este în primul rând mama și medic pediatru cu peste 25 de ani de experiență și mii de pacienți tratați cu dragoste și răbdare. Cei 6 ani de rezidențiat i-a petrecut în Spitalul Clinic Marie Curie, urmați de 3 ani în Institutul Clinic Fundeni, pe secția hemato-oncologie, transplant medular.

MODUL A (0-3 luni): 190 lei, durata 2h;

Cea mai frumoasă parte a vieții tale urmează să înceapă! Știm că este copleșitor și poate chiar ai sentimenul că nu vei face față. Suntem aici pentru tine, să te îndrumăm pas cu pas către cea mai bună îngrijire a bebelușului tău.

Ce sunt colicii și cum îi putem calma? Cum ar trebui să decurgă alăptatul? Oare s-a săturat, are nevoie și de lapte praf? E bună sau nu pompa de sân?

Toate aceste întrebări împreună cu multe alte sfaturi utile despre îngrijirea nou-născutului le puteți afla de la Dr. Adyna Zelenac.

MODUL B (4-12 luni): 190 lei, durata 2h;

Ați început să va cunoașteți, îi cunoști plânsul de foame și pe cel de alint, însă bebelușul tău crește atât de repede și adevărata viață de mămică își arată primii dinți de lapte. Ia suficient în greutate? De unde încep cu diversificarea? Am auzit alte mame vorbind despre ceaiuri pentru bebeluși, or fi bune oare?

Află totul despre noua etapă de dezvoltare a bebelușului tău. În acest modul Dr. Zelenac îţi va spune totul despre alimentație, erupții dentare, stări febrile și prima îmbolnăvire, vaccinuri și alte multe informații care îți vor fi cu adevărat de folos.

MODUL C - Urgențe medicale: 190 lei, durata 2h;

Urgențele medicale sunt un capitol înfricoșător pentru orice părinte la început de drum, de aceea este foarte important să fim pregătiți pentru orice situație.
Învață cum să gestionezi o urgență medicală, află de la un medic cum să acorzi primul ajutor la domiciliu și ce ai de făcut mai departe.

Curs complet (cele 3 module): 450 lei, durata 6h;

La cerere, putem organiza cursuri fizic, pentru un numar de 10 participanti.

Inscrieri la telefon 021 222 1370 sau email office@intermedicas.com


TOP