Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Despre Intermedicas

 

Fondată în anul 2011, Intermedicas este prima clinică din România specializată pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. Intermedicas oferă servicii de second opinion, diagnosticare și tratament medical în România și în străinătate.

De asemenea, Intermedicas a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni, în fiecare lună, la București, medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale. Clinica rezolvă anual aproximativ 300 de cazuri de second opinion, având o echipă medicală formată dintr-o rețea de peste 500 de specialiști.

În 2019, după ce Dr. Wargha Enayati a devenit Președintele Intermedicas, a fost lansat un nou produs pe piața serviciilor medicale private din România, pachetele de Concierge Medical, un produs hibrid care înglobează principalele avantaje ale asigurărilor și abonamentelor medicale. Prin Concierge Medicine propunem un sistem perfecționat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical.

”Din dorința de a oferi cele mai bune servicii medicale pe o piață într-o dezvoltare continuă, am considerat că prin achiziționarea pachetului majoritar Intermedicas pot crea un sistem prin care pacientul să poată avea acces direct la cei mai buni medici, tratamente și soluții medicale. Astfel, Intermedicas a dezvoltat în mod firesc, o retea de medici, clinici și specialități de top la dispoziția pacienților. Un serviciu unicat de Concierge Medical, un serviciu performant de Second Opinion, o altă filozofie a actului medical, având în centru  grija față de pacient”, Dr. Wargha Enayati, Președinte Intermedicas.

 

TOP