Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Dr. Soheil Keynejad

Dr. Soheil Keynejad

CHIROPRACTICA: Dr. Soheil Keynejad

Consultatii Concierge Medical: 7 - 14 Decembrie

Programeaza o consultatie:

Dr. Soheil Keynejad este un chiropractor de origine persană, crescut și educat în Anglia. A obținut calificarea de chiropractică în cadrul colegiului McTimoney din Abingdon, Oxford. Cu o experiență de peste 10 ani în chiropractică, Dr. Soheil Keynejad a profesat în mai multe clinici din Olanda, Croația și Muntenegru.

Pe lângă chiropractică, Dr. Soheil Keynejad este instruit și în terapii holistice precum masajul indian al capului sau remedial massage. Membru al Asociației Internaționale de Chiropractică și al Asociației Olandeze de Chiropractică, de-a lungul timpului, Dr. Soheil Keynejad a susținut diverse workshop-uri și seminarii în Germania, România, Cehia, Slovenia, Italia și Olanda.

Natura delicată și eficientă a metodei McTimoney, pe care o practică, o face potrivită pentru persoanele de toate vârstele.

Testimoniale

Ana Dumbără, jurnalist, 29 de ani: ”Întâlnirea cu dr. Soheil Keynejad a fost prima mea vizită la un chiropractor. A fost o experiență surprinzătoare și completă: m-am relaxat și am ieșit ușoară ca un fulg din consult. Cel mai important pentru mine a fost să înțeleg că această practică îți realiniază corpul, îți pune oasele înapoi în poziția corectă, în comparație cu un masaj care, da, te relaxează, dar durerea persistă pentru să se acționeză doar la nivelul mușchilor.”
Dana Tudor, consultant comunicare & jurnalist: "Datorită Intermedicas și doctorului Soheil Keynejad, am facut cunoștință cu medicina care repune corpul în echilibru, chiropractica. Diferită de tot ce am testat anterior, atât ca proces, cât și ca stare avută la finalul ședinței, mi-a relaxat corpul la nivel atât de profund, încât, deși mintea dădea comanda “Hopa, sus!”, mușchilor, care se simțeau ușori, ușori de tot, le-a luat câteva secunde până când au intrat din starea de “pufoasa plutire” în cea de acțiune."
Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Echipa de medici

Dr. Andrei Popescu
Dr. Andrei Popescu

Chirurgia umarului

Dr. Toni Feodor
Dr. Toni Feodor

Chirurgie vasculara

Dr. Gabriela Popescu
Dr. Gabriela Popescu

CHIRURGIE VASCULARĂ

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica-ginecologie

Dr. Codruța Dijmărescu
Dr. Codruța Dijmărescu

Obstetrică-Ginecologie

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Georgeta Miu
Dr. Georgeta Miu

Obstetrica-Ginecologie

Dr. Daniela Tănăsescu
Dr. Daniela Tănăsescu

Nefrologie, Medicina Internă

Dr. Elizabeta Popa
Dr. Elizabeta Popa

Oncologie si hematologie

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Marius Popescu
Dr. Marius Popescu

Recuperare medicală

TOP