Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Şef de Lucrări Dr. Corina Grigoriu

Şef de Lucrări Dr. Corina Grigoriu

OBSTETRICA-GINECOLOGIE: Şef de Lucrări Dr. Corina Grigoriu

Consultatii Concierge Medical: În fiecare Marti

Programeaza o consultatie:

Arii de expertiză:

  • obstetrică-ginecologie
  • colposcopie
  • histeroscopie
  • endoscopie ginecologică
  • patologia colului uterin
  • medicină perinatală
  • patologia obstetrică infecțioasă
  • tehnici de reproducere asistată
  • citodiagnostic

Supraspecializată în colposcopie, dr. Corina Grigoriu este în prezent medic primar în obstetrică-ginecologie în clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București, șef de lucrări al Catedrei de obstetrică-ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Spitalul Universitar de Urgență București și doctor în știinte medicale.

În cei 24 de ani de experiență, Dr. Grigoriu a devenit membră a diverse activități de cercetare științifică, dar și membră a unor societăți precum Societatea Română de Obstetrică și Ginecologie, afiliată FIGO, Societatea Europeană de Contracepție, Societatea Română de Ginecologie Endocrinologică, Asociația Română de Medicină Perinatală și Asociația Medicală de Menopauză din România.

Dr. Grigoriu este autoare a monografiei „Hipertensiunea indusă de sarcină”, co-autoare pentru diverse volume publicate de Editura Universitară „Carol Davila” București. Este absolventă de master în psihoterapii psihanalitice și master în managementul sănătății publice și a serviciilor de sănătate.

Dr. Corina Grigoriu a luat parte la diferite cursuri și stagii de pregătire naționale și internaționale, vitale pentru activitatea de medic primar. Printre acestea se numără și cursul de Ginecologie infantilă (București, 1995), primul workshop clinic de laparoscopie ginecologică (București, 1996), infertilitatea cuplului și reproducere umană asistată (Pecs, 1999), întâlnirea experților în patologia infecțioasă a tractului genital inferior (Praga, 2008).

De asemenea, a fost membru al delegației României la „Training Workshop of the World Health Organization (WHO) for Women în Central and Eastern Europe (Viena, 1995) și membru al delegației României la „International Conference on the Role of Health Professionals în Fighting Violence Against Women”, sub egida World Health Organisation – WHO-Societatea Italiană de Obstetrică-Ginecologie și Ministerul Sănătății din Italia (Napoli, 2000).

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Echipa de medici

Dr. Andrei Popescu
Dr. Andrei Popescu

Chirurgia umarului

Dr. Toni Feodor
Dr. Toni Feodor

Chirurgie vasculara

Dr. Gabriela Popescu
Dr. Gabriela Popescu

CHIRURGIE VASCULARĂ

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica-ginecologie

Dr. Codruța Dijmărescu
Dr. Codruța Dijmărescu

Obstetrică-Ginecologie

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Georgeta Miu
Dr. Georgeta Miu

Obstetrica-Ginecologie

Dr. Daniela Tănăsescu
Dr. Daniela Tănăsescu

Nefrologie, Medicina Internă

Dr. Elizabeta Popa
Dr. Elizabeta Popa

Oncologie si hematologie

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Marius Popescu
Dr. Marius Popescu

Recuperare medicală

TOP