Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Prof. Dr. Bob Djavan

Prof. Dr. Bob Djavan

UROLOGIE: Prof. Dr. Bob Djavan

Consultatii Concierge Medical: Vom anunța în curând

Programeaza o consultatie:

Arii de expertiză:

  • urologie
  • cancerul de prostată
  • cancerul renal
  • cancerul vezical
  • cancerul testicular
  • adenomul de prostată
  • incontinența urinară
  • disfuncția erectilă

Prof. Dr. Bob Djavan, director al departamentului de urologie Vienna Urology Rudolfinerhaus Foundation Hospital din Austria, este unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și o somitate în diagnosticul și tratamentul cancerului de prostată. Profesorul Djavan consultă însă și pacienți cu alte afecțiuni urologice precum cancerul renal, vezical, testicular (oncologie urologică), adenomul de prostată, incontinență urinară și disfuncție erectilă.

În plus, profesorul Djavan este și Președintele Asociatiei Regionale Europene de Urologie (EAU) și director al departamentului de urologie New York University, USA.

Practica medicală și activitatea de cercetare realizate de Dr. Djavan se axează pe oncologie urologică și boli de prostată. Dr. Bob Djavan a fost profesor invitat și lector la peste 100 de instituții medicale din America de Nord, Europa și Asia și este membru onorific al mai multor societăți urologice. Acesta a susținut numeroase granturi internaționale de cercetare privind uro-oncologia și boli de prostată și a scris peste 250 de articole medicale.

Pentru vasta sa activitate de cercetare, Prof. Dr. Bob Djavan a primit peste 30 de premii, cum ar fi Premiul Crystal Matula al Asociației Europene de Urologie și premiul Felix Guillon al Asociației Franceze de Urologie.

Pe plan mondial, cancerul de prostată reprezintă a doua cauză de mortalitate la bărbați, după cancerul pulmonar, motiv pentru care se află în atenția profesioniștilor din întreaga lume, pentru a fi diagnosticat și tratat în fază incipientă.
Anual, în România, sunt depistate peste 4.500 de cazuri noi de cancer de prostată.

 

Consultaţii gratuite pentru persoanele cu venituri reduse

Prof. Bob Djavan va oferi 2 consultații gratuite pe lună pacienților cu venituri reduse din România. De consultaţiile gratuite pot beneficia doar persoanele care pot dovedi ca sunt un caz social și care au afecțiuni medicale complexe.

Îmi doresc să oferim accesul la servicii medicale de înaltă performanță și la unul dintre cei mai recunoscuţi specialişti europeni în urologie și pacienților care nu au o situație financiară foarte bună. Este important pentru noi să le oferim și acestora șansa la o viață decentă și sănătoasă”, explică Ana-Maria Marian, directorul general al Intermedicas.

Consultațiile vor fi efectuate fie în clinica Intermedicas (atunci când profesorul Djavan este prezent în programul de Visiting Professors), fie prin intermediul emailului – pacientul va trimite documentele medicale la adresa office@intermedicas.com, iar profesorul Djavan le va analiza și va oferi opinia sa medicală.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Echipa de medici

Dr. Andrei Popescu
Dr. Andrei Popescu

Chirurgia umarului

Dr. Toni Feodor
Dr. Toni Feodor

Chirurgie vasculara

Dr. Gabriela Popescu
Dr. Gabriela Popescu

CHIRURGIE VASCULARĂ

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica-ginecologie

Dr. Codruța Dijmărescu
Dr. Codruța Dijmărescu

Obstetrică-Ginecologie

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Daniela Tănăsescu
Dr. Daniela Tănăsescu

Nefrologie, Medicina Internă

Dr. Elizabeta Popa
Dr. Elizabeta Popa

Oncologie si hematologie

Dr. Youssef Tammam
Dr. Youssef Tammam

Chirurgie Cardiaca

Dr. Marius Popescu
Dr. Marius Popescu

Recuperare medicală

TOP