Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Dr. Youssef Tammam

Dr. Youssef Tammam

CHIRURGIE CARDIACA: Dr. Youssef Tammam

Consultatii Concierge Medical: 21 Septembrie

Programeaza o consultatie:

Arii de expertiză:

  • chirurgie cardiovasculară (adulți și copii)
  • chirurgie cardiacă pediatrică
  • chirurgie cardiacă adulți
  • cardiologie intervențională
  • ecocardiografie

Dr. Youssef Tammam a absolvit facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în anul 1985. A urmat apoi rezidențiatul la Institutul Clinic Fundeni sub îndrumarea profesorului Ioan Pop de Popa, fondatorul școlii românești de chirurgie cardiovasculară. Câțiva ani mai târziu, Dr. Tammam primește titlul de Doctor în Științe cu o lucrare despre chirurgia cardiacă pediatrică. În ultimii ani, medicul Youssef Tammam a operat cu succes peste 600 de pacienți adulți și peste 1.000 de cazuri de copii și nou-născuți cu malformații cardiace severe.

De atunci, medicul de origine siriană a dedicat fiecare an excelenței în chirurgie cardiacă pentru copii și pentru adulți, dar și ca supervizor de medicină intervențională. Activitatea sa este legată de centre medicale de referință din Italia (San Donato), Siria, România (Institutul Clinic Fundeni, spitalul Marie Curie), Spania sau Monaco pentru cazuri complexe de chirurgie cardiovasculară.

Alte proiecte umanitare, ce reprezintă un punct de cotitură în chirurgia cardiacă pediatrică din Siria și Italia - Centrul de Chirurgie Cardiacă Pediatrică din Siria; primul program de transplant de maduvă din spitalul Tishreen din Siria, în colaborare cu Institutul Mediteranean de Hematologie și cu Spitalul San Raffaele din Milano; Centrul Național pentru Talasemie, în colaborare cu Ministerul Sănătătți Sirian și Asociația Italiană de Endocrinologe Pediatrică.

Secretar General al Mediterranean Thoracic Society și membru al unor asociații și societăți de profil internaționale, medicul Youssef Tammam a prezidat zeci de congrese naționale și internationale de chirurgie cardiacă și este autor și co-autor a peste 60 de publicații din domeniul chirurgiei cardiace pentru copii și adulți.

Programeaza o consultatie: 021.222.13.70 sau

Echipa de medici

Dr. Andrei Popescu
Dr. Andrei Popescu

Chirurgia umarului

Dr. Toni Feodor
Dr. Toni Feodor

Chirurgie vasculara

Dr. Gabriela Popescu
Dr. Gabriela Popescu

CHIRURGIE VASCULARĂ

Dr. Iosif Niculescu
Dr. Iosif Niculescu

Obstetrica-ginecologie

Dr. Codruța Dijmărescu
Dr. Codruța Dijmărescu

Obstetrică-Ginecologie

Dr. Hamid Ayatollahi
Dr. Hamid Ayatollahi

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

Dr. Georgeta Miu
Dr. Georgeta Miu

Obstetrica-Ginecologie

Dr. Daniela Tănăsescu
Dr. Daniela Tănăsescu

Nefrologie, Medicina Internă

Dr. Elizabeta Popa
Dr. Elizabeta Popa

Oncologie si hematologie

Dr. Marius Popescu
Dr. Marius Popescu

Recuperare medicală

TOP