Support

Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Tu pe cine suni când ai o problemă medicală?

Concierge Doctor este medicul tău de încredere!

Ce este Concierge Medical?

Concierge Doctor este medicul în care tu și familia ta puteţi avea încredere. Concierge Medical înseamnă un serviciu medical, personalizat nevoilor tale. Fără timpi de așteptare. Fără consultații în grabă.

CE OFERĂ CONCIERGE MEDICAL? Grijă, timp și respect fată de nevoile tale.

  • Consultaţii nelimitate la Concierge Doctor, pentru adulţi și copii. Programările se fac in maximum 2 zile.
  • Sfatul medicului rapid, prin videocall, email, sms, etc.
  • Aplicație mobilă gratuită pentru stocarea dosarului medical (rapoarte, vizite, imagistică, etc).
  • Gestionarea cazului medical: evaluare completă, integrarea informațiilor, găsirea celui mai bun medic în funcție de nevoile pacientului.
  • Programări cu prioritate (maximum 3 zile) în cabinetele medicilor de top din București.
  • Ghidarea pacientului în întreg sistemul medical.
  • Program de screening personalizat.
  • Monitorizarea pacienților cu afecțiuni cronice.

Parteneri medicali

Prin Concierge Medical, îţi oferim acces la aproape 200 de centre medicale de top din București și din ţară. În Capitală, abonamentul Concierge Medical asigura accesul la furnizori medicali de top: Monza, Medsana, Academica, Intermedicas ( in total: 3 spitale și 12 policlinici), iar în ţară avem peste 90 de clinici partenere. În plus, oferim acces la aproximativ 2000 de medici, 100 de investigaţii imagistice și peste 200 de servicii de laborator.

Spitalul Monza acoperă toată aria de specialităţi necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și recuperare medicală. Centre de excelenţă: Cardiac Center, Cardiopediatric Center, Centrele de Excelenţă Ares, Cardiomyopathy Center, Urology Center, Bari Clinic, Woman’s Health Academy.

Mai multe informații

Clinicile Medsana sunt dezvoltate pe conceptul multidisciplinarităţii. Astfel, în cele 3 sedii se pot realiza consultaţii, investigaţii și analize de laborator în peste 30 de specialităţi medicale. Cele două laboratoare de analize medicale oferă pacienţilor posibilitatea de a realiza aproximativ 450 de teste de laborator, analize și investigaţii.

Mai multe informații

Centru medical Provita este singurul din România orientat spre tratarea afecţiunilor coloanei prin intervenţii minim invazive, precum infiltraţii ghidate fluoroscopic sau ecografic.Echipa medicală reunește specialiști cu peste 25 de ani de practică în străinătate, în terapia durerii, neurochirurgie, chirurgia ortopedică a coloanei, recuperare medicală.

Mai multe informații

Neuroaxis este prima clinică integrată de neurologie din București, care funcţionează în regim de ambulatoriu de specialitate. Clinica pune la dispoziţia pacienţilor o gamă variată de servicii care acoperă tot spectrul de afecţiuni neurologice, neurochirurgicale, psihiatrice, cardiologice, de chirurgie spinală, precum și servicii de imagistică și laborator.

Mai multe informații

Clinica Donna este clinica pentru sănătatea femeii ce oferă pacientelor un diagnostic clinic și imagistic supraspecializat în patologia mamară și ginecologică, într-un cadru cald și intim. În cei 6 ani de activitate, clinica a câștigat reputaţia de Centru medical de Excelenţă în Imagistica Sânului, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 60.000 de paciente.

Mai multe informații

Dr Leventer Centre este un centru medical privat dedicat sănătaţii și frumuseţii pielii. Dr Leventer Centre se adresează pacienţilor cu probleme de piele indiferent de complexitatea afecţiunii.

Mai multe informații

Cardiomed este clinica infiintata de medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chitoiu. Dotarile clinicii permit realizarea ECG standard in 12 derivatii, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale si a ritmului cardiac pe durata a 24 de ore (dispoztive Holter specifice), efectuarea de teste ECG de efort.

Mai multe informații

Otomed Medical Center este cel mai nou şi mai performant centru privat de Audiologie-Logopedie şi Psihologie din România. Specialiştii clinicii gasesc soluţiile adecvate în ceea ce priveşte tulburările de auz şi echilibru, logopedie şi psihologie.

Mai multe informații

Clario ofera servicii medicale premium, asigurate de o echipa de medici, asistenti si opticieni cu experienta, aflati intr-un proces de pregatire continua. Echipa Clario se bazeaza pe aparatura medicala de ultima generatie achizitionata in urma unor investitii majore.

Mai multe informații

Fondat in anul 2013 ca primul centru medical din Romania dedicat tratarii depresiei si tulburarilor asociate, Bellanima pune la dispozitia clientilor sai experienta si cunostintele unei echipe de specialisti din domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei si psihiatriei pentru diagnosticarea si tratarea unei arii vaste de tulburari si probleme psihice.

Mai multe informații

DigestMed pune la dispozitia pacientilor o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive si nu numai.

Mai multe informații

SuperDiet este o clinică medicală dedicată atât pacienţilor diagnosticati cu diabet sau prediabet, obezitate, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni asociate, precum și persoanelor care au nevoie de ajutor în schimbarea stilului de viaţă.

Mai multe informații

Infosan este Centru de Excelenta in Oftalmologia Pediatrica, dar este specializata si in oftalmologia adultului. Clinica beneficiaza de o echipa de medici romani tineri, coordonata de dr. Andreea Ciubotaru, presedintele Societatii Romane de Strabologie si Oftalmopediatrie.

Mai multe informații

Clinica Urechii Audiologie dr. Adrian Tudor Clinica Urechii s-a impus in peisajul serviciilor medicale prin conceptul de abordare integrata a ingrijirilor acordate pacientilor cu bolilor de auz si echilibru.

Mai multe informații

RosanaMedical O policlinică modernă, cu medici experimentaţi și dotată cu cele mai noi aparate medicale, pentru a le oferi pacientilor de investigaţii de specialitate exacte și tratamente profesioniste.

Mai multe informații

Premier Clinic va pune la dispozitie o echipa formata din profesionisti ce se afla la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie. Printre specialitatile clinicii se numara medicina alternativa si complementara, medicina sportiva, oftalmologie, cardiologie etc.

Mai multe informații

Ne dorim o lume în care oamenii să apeleze la serviciile de psihoterapie fără să le mai fie rușine, să privească terapia ca pe un lucru normal. Credem în unitate în diversitate. Echipa Clinicii Oana Nicolau este formată din peste 50 de terapeuți, specilizați pe diferite probleme, dar care au același scop de a schimba în bine viața celor care ne trec pragul.

Mai multe informații

Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiză echipei medicale de elită, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și o atmosferă caldă pe toată durată tratamentului.

Mai multe informații

Clinica medicală privată multidisciplinară Artro Sport Clinic propune o abordare diferită în tratarea pacienților, asigurându-se că fiecare caz este examinat cu atenție de către medici din toate specialitățile necesare.

Mai multe informații

IoanaMedical este o clinică dedicată îngrijirii copiilor și adolescenților și oferă servicii medicale de psihiatrie, psihiatrie pediatrică, neurologie, pediatrie, logopedie.

Mai multe informații

Împreună, creștem copii frumoși și sănătoși. Ne bucurăm că ne alegeţi pentru a vă oferi ajutor în medicina copilului sănătos (profilaxie, puericultură, examene clinice periodice) și în medicina copilului bolnav (boli acute şi cronice).

Mai multe informații

Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală.

Mai multe informații

CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat în diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu vârste cuprinse între 0 si 18 ani.

Mai multe informații

LaurusMedical, lantul de clinici medicale ce detine pana in prezent 10 filiale la nivel national, este jucatorul de pe piata romaneasca medicala recunoscut drept lider in domeniul proctologiei, flebologiei si dermatologiei. LaurusMedical se diferentiaza de restul clinicilor medicale private prin abordarea moderna a tehnicilor medicale cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, aplicand metode de tratament ce nu presupun interventie chirurgicala, internare, concediu medical sau repaus la pat.

Mai multe informații

De peste 7 ani, doctorii din cadrul Clinicii Zetta au finalizat cu succes peste 4286 de intervenții chirurgicale, fie că a fost vorba de intervenții complexe precum Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, Chirurgia Mâinii, Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, Chirurgie Generală, ORL, Ortopedie, Oncologie, Dermatologie sau mai puțin complexe, însă importante, precum Procedurile minim invazive cu Acid Hialuronic sau Botox.

Mai multe informații

Oftalmestet este prima clinică din România care a introdus, pentru operația de cataractă, implanturile producătorului german Oculentis, care folosește cea mai avansată tehnologie de producere din lume, brevetată ca “Prelucrare mecanică submicronica”. Implanturile (cristalinele) Oculentis sunt cele mai inovatoare și printre cele mai performante din lume în momentul de față și oferă cea mai extinsă gamă de dioptrii, inclusiv posibilitatea de personalizare a cristalinului pentru fiecare pacient în parte. Clinica Oftalmestet posedă o dotare în echipamente și aparatură noi, de vârf pe plan mondial, a cărei valoare depășește 700.000 Euro.

Mai multe informații

Misiunea Active Life România este aceea de a asigura clienților o abordare profesională de o înaltă ținută morală, prin folosirea celor mai noi mecanisme de păstrare a sănătății angajaților care se reflectă în mod direct în performanța și nivelul lor de energie.

Mai multe informații

Te-am convins? Solicită abonament INDIVIDUAL

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.