Support

Ai un abonament Concierge Medical? Descarca aplicatia MyMed File

Concierge Medical

Inovaţie medicală pentru companii

Dr. Wargha Enayati

acţionarul majoritar al Concierge Medical Intermedicas și cel care
a introdus abonamentele medicale pe piaţa din România.

„Din experienţa mea ca promotor principal al abonamentelor medicale în România, am constatat nevoia de a remodela abonamentele medicale clasice care au devenit deja commodity. La Intermedicas am găsit posibilitatea de a folosi tot know-how-ul meu pentru a cizela aceste abonamente, cunoscând foarte bine care sunt punctele slabe și punctele forte. Astfel, am venit cu un design inovativ de beneficii medicale, axat pe o relaţie apropiată între medic și pacient și un traseu medical cât mai facil”

Concept

Concierge Medical

Concierge Medical, un concept nou pentru piaţa medicală din România, reprezintă un design inovativ de îngrijire medicală axat pe o relaţie apropiată între medic și pacient și un traseu medical cât mai facil. Mai exact, prin Concierge Medical propunem un sistem perfecţionat de management al pacientului, care are la bază EFICIENTIZAREA traseului medical:

  • Doctor integrator de caz, dedicat fiecărui pacient
  • Găsirea soluţiei medicale personalizate pentru fiecare pacient, cu ajutorul unui concierge doctor dedicat;
  • Fără timp de așteptare – timpul maxim de așteptare este de 3-4 zile, oricât de complexă ar fi problema medicală;
  • Depistarea și îndrumarea către cel mai bun medic pentru fiecare caz în parte;
  • Navigare lină prin sistem – coordonarea și monitorizarea întregului proces.

Concierge Medical vs. Abonamente medicale clasice

Spre deosebire de abonamentele medicale clasice, care au ca scop acoperirea unor nevoi medicale primare, Concierge Medical este un produs care deservește atât afecţiunile mai puţin complicate cât și cazurile medicale cele mai complexe. În plus, datorită reţelei extinse parteneri incluși în abonamentul de Concierge Medical, pacientul poate avea acces rapid la medici, clinici și spitale de top.

Potrivit unui studiu realizat în SUA, pacienţii care au apelat la Concierge Medical au avut nevoie de 35% mai puţine zile de spitalizare, au făcut cu 65% mai puţine vizite la camera de gardă și cu 66% mai puţine vizite la diferite specialităţi. În plus, în timp ce un medic obișnuit gestionează anual aproximativ 2.500 de pacienţi, un concierge doctor se ocupă de doar 600 de pacienţi, alocând cât mai mult timp necesar soluţionării fiecărui caz medical în parte.

Coordonarea diagnosticarii si a ingrijirii medicale
Toată gama de servicii medicale incluse
Acces rapid si neconditionat la medici de top
Medic Personal, 24/7
Centre medicale de top, în același abonament

Acces la dosarul medical prin aplicatia MyMed File

Beneficii

Doctor integrator de caz dedicat

Consiliere Medicală și Ghidare

Servicii Medicale de Urgenţă – 24/7

Tumor Board

Acces Prioritar

Acces
necondiţionat la medici renumiţi

Toată gama de
servicii medicale incluse

Servicii de
Second Opinion

Centre medicale
de top

Evacuare Aeriană, Deplasare în Străinatate

Visiting
Professors

Abonamente Corporate

Abonamente Concierge Medical

Abonamentele de Concierge Medical se adresează atât companiilor care doresc o modalitate de a-și motiva angajaţii, cât și managerilor în căutare de servicii medicale de excelenţă, fără restricţii de timp, la oricare dintre medicii și clinicile de top. Pentru a veni în întâmpinarea tuturor cerinţelor, am creat trei tipuri de abonamente de Concierge Medical care includ peste 25 de specialităţi medicale, peste 100 de investigaţii imagistice și nu mai puţin de 200 de servicii de laborator.

Companiilor

care doresc o modalitate de a-și
motiva angajaţii

Managerilor

În căutare de servicii medicale de excelenţă, fără restricţii de timp, la oricare dintre medicii și clinicile de top

Vezi lista completă de servicii şi beneficii acoperite

Șase pași pentru rezolvarea problemelor medicale:

1

Apel telefonic
concierge center

2

Identificarea
problemei medicale

3

Identificarea celui
mai potrivit medic din retea

4

Programare

5

Prestare serviciu
medical

6

Follow up medical
concierge center

Parteneri medicali

Prin Concierge Medical, îţi oferim acces la aproape 200 de centre medicale de top din București și din ţară. În Capitală, abonamentul Concierge Medical asigura accesul la furnizori medicali de top: Monza, Medsana, Intermedicas ( in total: 3 spitale și 12 policlinici), iar în ţară avem peste 90 de clinici partenere. În plus, oferim acces la aproximativ 2000 de medici, 100 de investigaţii imagistice și peste 200 de servicii de laborator.

Spitalul Monza acoperă toată aria de specialităţi necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și recuperare medicală. Centre de excelenţă: Cardiac Center, Cardiopediatric Center, Centrele de Excelenţă Ares, Cardiomyopathy Center, Urology Center, Bari Clinic, Woman’s Health Academy.

Mai multe informații

Clinicile Medsana sunt dezvoltate pe conceptul multidisciplinarităţii. Astfel, în cele 3 sedii se pot realiza consultaţii, investigaţii și analize de laborator în peste 30 de specialităţi medicale. Cele două laboratoare de analize medicale oferă pacienţilor posibilitatea de a realiza aproximativ 450 de teste de laborator, analize și investigaţii.

Mai multe informații

Centru medical Provita este singurul din România orientat spre tratarea afecţiunilor coloanei prin intervenţii minim invazive, precum infiltraţii ghidate fluoroscopic sau ecografic.Echipa medicală reunește specialiști cu peste 25 de ani de practică în străinătate, în terapia durerii, neurochirurgie, chirurgia ortopedică a coloanei, recuperare medicală.

Mai multe informații

Neuroaxis este prima clinică integrată de neurologie din București, care funcţionează în regim de ambulatoriu de specialitate. Clinica pune la dispoziţia pacienţilor o gamă variată de servicii care acoperă tot spectrul de afecţiuni neurologice, neurochirurgicale, psihiatrice, cardiologice, de chirurgie spinală, precum și servicii de imagistică și laborator.

Mai multe informații

Clinica Donna este clinica pentru sănătatea femeii ce oferă pacientelor un diagnostic clinic și imagistic supraspecializat în patologia mamară și ginecologică, într-un cadru cald și intim. În cei 6 ani de activitate, clinica a câștigat reputaţia de Centru medical de Excelenţă în Imagistica Sânului, oferind un diagnostic corect, precoce și rapid la peste 60.000 de paciente.

Mai multe informații

Dr Leventer Centre este un centru medical privat dedicat sănătaţii și frumuseţii pielii. Dr Leventer Centre se adresează pacienţilor cu probleme de piele indiferent de complexitatea afecţiunii.

Mai multe informații

Cardiomed este clinica infiintata de medicul cardiolog Gabriel Tatu-Chitoiu. Dotarile clinicii permit realizarea ECG standard in 12 derivatii, monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale si a ritmului cardiac pe durata a 24 de ore (dispoztive Holter specifice), efectuarea de teste ECG de efort.

Mai multe informații

Otomed Medical Center este cel mai nou şi mai performant centru privat de Audiologie-Logopedie şi Psihologie din România. Specialiştii clinicii gasesc soluţiile adecvate în ceea ce priveşte tulburările de auz şi echilibru, logopedie şi psihologie.

Mai multe informații

Clario ofera servicii medicale premium, asigurate de o echipa de medici, asistenti si opticieni cu experienta, aflati intr-un proces de pregatire continua. Echipa Clario se bazeaza pe aparatura medicala de ultima generatie achizitionata in urma unor investitii majore.

Mai multe informații

Fondat in anul 2013 ca primul centru medical din Romania dedicat tratarii depresiei si tulburarilor asociate, Bellanima pune la dispozitia clientilor sai experienta si cunostintele unei echipe de specialisti din domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei si psihiatriei pentru diagnosticarea si tratarea unei arii vaste de tulburari si probleme psihice.

Mai multe informații

DigestMed pune la dispozitia pacientilor o echipa formata din medici care detin experienta si expertiza vaste in domeniul tratarii bolilor digestive si nu numai.

Mai multe informații

SuperDiet este o clinică medicală dedicată atât pacienţilor diagnosticati cu diabet sau prediabet, obezitate, dislipidemie, hipertensiune, ficat gras, sindrom metabolic și alte afectiuni asociate, precum și persoanelor care au nevoie de ajutor în schimbarea stilului de viaţă.

Mai multe informații

Infosan este Centru de Excelenta in Oftalmologia Pediatrica, dar este specializata si in oftalmologia adultului. Clinica beneficiaza de o echipa de medici romani tineri, coordonata de dr. Andreea Ciubotaru, presedintele Societatii Romane de Strabologie si Oftalmopediatrie.

Mai multe informații

Clinica Urechii Audiologie dr. Adrian Tudor Clinica Urechii s-a impus in peisajul serviciilor medicale prin conceptul de abordare integrata a ingrijirilor acordate pacientilor cu bolilor de auz si echilibru.

Mai multe informații

RosanaMedical O policlinică modernă, cu medici experimentaţi și dotată cu cele mai noi aparate medicale, pentru a le oferi pacientilor de investigaţii de specialitate exacte și tratamente profesioniste.

Mai multe informații

Premier Clinic va pune la dispozitie o echipa formata din profesionisti ce se afla la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie. Printre specialitatile clinicii se numara medicina alternativa si complementara, medicina sportiva, oftalmologie, cardiologie etc.

Mai multe informații

Ne dorim o lume în care oamenii să apeleze la serviciile de psihoterapie fără să le mai fie rușine, să privească terapia ca pe un lucru normal. Credem în unitate în diversitate. Echipa Clinicii Oana Nicolau este formată din peste 50 de terapeuți, specilizați pe diferite probleme, dar care au același scop de a schimba în bine viața celor care ne trec pragul.

Mai multe informații

Wellborn este primul spital din România dedicat în exclusivitate fertilității și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din țară. Pe lângă cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piață și expertiză echipei medicale de elită, pacienții noștri beneficiază de un tratament personalizat și o atmosferă caldă pe toată durată tratamentului.

Mai multe informații

Clinica medicală privată multidisciplinară Artro Sport Clinic propune o abordare diferită în tratarea pacienților, asigurându-se că fiecare caz este examinat cu atenție de către medici din toate specialitățile necesare.

Mai multe informații

IoanaMedical este o clinică dedicată îngrijirii copiilor și adolescenților și oferă servicii medicale de psihiatrie, psihiatrie pediatrică, neurologie, pediatrie, logopedie.

Mai multe informații

Împreună, creștem copii frumoși și sănătoși. Ne bucurăm că ne alegeţi pentru a vă oferi ajutor în medicina copilului sănătos (profilaxie, puericultură, examene clinice periodice) și în medicina copilului bolnav (boli acute şi cronice).

Mai multe informații

Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală.

Mai multe informații

CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat în diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu vârste cuprinse între 0 si 18 ani.

Mai multe informații

LaurusMedical, lantul de clinici medicale ce detine pana in prezent 10 filiale la nivel national, este jucatorul de pe piata romaneasca medicala recunoscut drept lider in domeniul proctologiei, flebologiei si dermatologiei. LaurusMedical se diferentiaza de restul clinicilor medicale private prin abordarea moderna a tehnicilor medicale cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie, aplicand metode de tratament ce nu presupun interventie chirurgicala, internare, concediu medical sau repaus la pat.

Mai multe informații

De peste 7 ani, doctorii din cadrul Clinicii Zetta au finalizat cu succes peste 4286 de intervenții chirurgicale, fie că a fost vorba de intervenții complexe precum Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă, Chirurgia Mâinii, Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, Chirurgie Generală, ORL, Ortopedie, Oncologie, Dermatologie sau mai puțin complexe, însă importante, precum Procedurile minim invazive cu Acid Hialuronic sau Botox.

Mai multe informații

Oftalmestet este prima clinică din România care a introdus, pentru operația de cataractă, implanturile producătorului german Oculentis, care folosește cea mai avansată tehnologie de producere din lume, brevetată ca “Prelucrare mecanică submicronica”. Implanturile (cristalinele) Oculentis sunt cele mai inovatoare și printre cele mai performante din lume în momentul de față și oferă cea mai extinsă gamă de dioptrii, inclusiv posibilitatea de personalizare a cristalinului pentru fiecare pacient în parte. Clinica Oftalmestet posedă o dotare în echipamente și aparatură noi, de vârf pe plan mondial, a cărei valoare depășește 700.000 Euro.

Mai multe informații

Misiunea Active Life România este aceea de a asigura clienților o abordare profesională de o înaltă ținută morală, prin folosirea celor mai noi mecanisme de păstrare a sănătății angajaților care se reflectă în mod direct în performanța și nivelul lor de energie.

Mai multe informații

Te-am convins? Cere o Ofertă

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.